groenedaken

languages: ennl
Dit jaar start er een nieuw onderdeel van Meet je Stad, het meten aan groene daken. Samen met eigenaren van een groen dak willen we meten wat de effecten daarvan zijn. Koelt het echt? Neemt het veel water op? Draagt het bij aan de biodiversiteit? 
Iedereen met een groen dak of met het plan om een groen dak aan te leggen kan meedoen, maar natuurlijk kunnen mensen zonder groen dak meehelpen met het bedenken van een meetplan of de ontwikkeling van de meetopstelling.

Zoals altijd bij Meet je Stad kunnen deelnemers zelf in een workshop hun eigen sensoren in elkaar solderen. Dat kan thuis met begeleiding via internet of het kan bij De WAR op veilige afstand met inachtneming van de coronamaatregelen. Per deelnemer stemmen we af wat handig is.
De workshops zijn voor iedereen te volgen, van absolute beginner tot gevorderd soldeerder. Meet je Stad levert alle materialen en gereedschappen, ook bij een workshop op afstand.

Stuur even een email naar meedoen@meetjestad.net als je geinteresseerd bent, of kom op de 21e van de maand naar het maandelijkse overleg.

We plannen binnenkort een informatiebijeenkomst, als u zich aan heeft gemeld laten we u weten wanneer die plaatsvindt.